Valborg

Hej,hej!

ida har jag vart iskolan. Vi hade bara 2 lektioner och sång på gården, sen slutade vi efter lunch. Det var nästan ingen mening att åka till skolan över huvutaget. Efter skolan sålde jag och min kompis Andrea majblommor, först vid Fridhemsplan och sen vid Hornstull. Det sålde ganska bra.
Sen åkte jag till ridningen jag fick Sprite en vit och lite grå häst. Hon är jätte snäll, vi red Cavaletti (när man rider över bommar).

Nu ska jag och Edgar cyckla till våra kusiner Thea o Abbe, vi ska gå och kolla på valborgbrasan tillsammans. Mamma och pappa kommer dit senare.
 
P&K!



Skolan och friidrott

Hej igen!!!

Ida har jag vart i skolan. På SOn höll vi på med Vasatiden, på Engelskan började vi på en saga, på NOn kollade vi på en pupertetsfilm :S, på musiken sjöng vi vårsånger, på Matten räknade vi Bråk och på träslöjen gjorde jag en bricka.

Jag var också på friidrotten fast jag kom en halvtimme försent... Jag fick ont i foten som vanligt och fick göra andra övningar på sidan om. Nästa vecka ska vi börja träna ute, najs!!!

Nu måste jag göra mina läxor och duscha.

Hejdå igen! ;◊)


Skolan

Heej!

Idag har det bara vart en vanlig dag i skolan.
På gympan hade vi sumobrottning (!),vi hade inte sumodräkter på oss men åndå. De var 2 lag , sen fick man möta en från de andra laget på en tjockmatta. Jag fick möta en tjej som e lång och lite kraftig, alla förlorade mot henne utom jag! Jag e så duktig på sumobrottnig...nOt!

Vi hade vikarie också förresten. En äldre dam som hette Lollo. Alla tyckte hon va dålig och typ  mobbade henne haha, skoja! Jag tyckte att hon var ganska bra, jag vill hellre ha henne än den lärare vi har nu iallafall!

Jaja, nu ska jag snart gå och lägga mej.

puss,puss!  :•)

//Ello!



Bosön

Hello!!!

Idag har jag vart med min friidrott på Bosön. Vi åkte buss dit 8.15.
Där hoppade vi höjdhopp, längdhopp (så man fick massor av sand i skorna :S)
Det fanns en pool där som vi badade i.
Det har vart en jobbig men jätte kul dag!


Snart får vi gäster; Ronja, Hejla och Jessica. Pappa ska på rockfest.
Nu exploderar snart mamma för att jag måste stänga av datorn...

Goodbye!!! ♥

Sjuk idag med...

Hejhejhej!!!

Jag var hemma idag också men ska till skolan imorgon, får nog ta hem lite läxor..


Nu ska jag kollla på tv och äta en chokladboll.. mums ;)


Tjao!!!



Sjuk

Hejsan!!!

Idag har jag varit hemma för att jag har haft ont i halsen. Mamma jobbade hemma idag.
Jag var också hos frissan i Mölnvik idag, senaste gången jag klippte mej var i Thailand och de var i januari! Det blev ganska snyggt.
I Mölvik (ett köpcentrum) finns det också klädaffärer,så jag fick en långarmad Roxy tröja och en Miss 60 t-shirt. Sen gick vi till Lindex då fick jag en rosa sommarjacka, ett par svarta jeans och en vit t-shirt. Nu får det nästan inte plats mer kläder i min garderob! =)

Nu ska jag göra lite läxor.

Ses!!! ♥♣♦


Hallsberg

Hejsvej!

Förlåt att jag inte har skrivit på länge men jag har vart hos farmor i 2 dar och hennes dator är sååå slöö!!

Idag har jag varit och sjungit på en mässa i Hallsberg. Jag tog tåget 09.07 imorse, så jag är lite trött. Konserten var sådär, det var dåligt ljud och pupliken var döö tråkig... Aja, man fick gratis godis iallafall. ;) Alla fick varsin rosa ros, men när jag kom hem hade knoppen åkt av så nu har jag bara en själk. =O Såå kan de gå!

Snart kommer min bästis och hämtar mej, jag ska sova över på hennes land som ligger på Värmdö (där jag bor). Det ska bli JÄTTE kul!!!

Nu ska jag gå och packa en väska och städa min hamsters bur.

KRAM!




Smilla.



Studiedag<3

Hej,hej!!!

Idag hade jag studiedag, så skönt! Edgar och jag var hemma själva, han är sjuk. Säger han,men enligt mej är han jätte frisk! Han bara säger så för att få vara hemma. Vi har vart till lillplogen (en pizzeria) och ätit lunch. Och så har vi kollat på TV. Samuel, en kille från Edgars klass kom också hit för att lämna läxor. Så nu har vi gjort dom, en alfabetsläxa (han går i ettan).
Jag har också övat lite på ett NO prov om Våra sinnen.

Nu ska jag byta om till friidrotten som börjar kl 6.

Hejdå!!!♣






Skogen<3

♥Hejsannn!!!

Nu ska farmor och Anna-Britta precis åka hem. Mamma står i hallen och visar dom hur underbaar hennes I Phone är. Dom låter imponerade. ;)

Vi har vart ute på en promonad i skogen de är såå härligt! Och varmt! Bra att snön smälter!
Vi har också fikat, jag åt ett Winebröd.

Edgar sover...;)

Puss!

//Ellloooo!









Musikal

Shao!!

Sorry att jag inte skrev något igår, men jag hann inte. Våra kusiner Thea o Abbe var här för att mamma,pappa,moster o Kjell gick på musikalen "Sommarnattens leende". Mamma o moster känner en av huvudrollerna (Therese Andersson). Dom tyckte att den var jätte bra!

Idag ska få gäster, farmor och hennes väninna Anna-Britta. Så vi ska snart åka till "Systrarna Delselius" (ett konditori) och köra någonting, typ nå bullar. Annars ska vi inte göra så mycke idag.

Nu ska jag ringa min bästis Mickis. Jag är ledig imorgon så jag ska fråga om jag kan få vara i min gamla skola (Johannes skola). Hoppas att de går för jag vill verklign träffa alla, jag saknar dom såå mycke!!!

Shaodå då!!!♣♥♦



Arg!!!

Hejsan

Jag är så arg på mig själv! Jag hade helt glömt bort att jag hade ridning idag. Jag va inne på facebook, då skrev mamma "Är du inte på ridningen?" Då kom jag på att det var fredeg och att klockan va 4!!! Såå jag missar ridningen.... SNYFT!

Aja, shoodåå!




McDonalds

HeeJJj!!!

Nu har jag pappa och Edgar varit på McDonalds och ätit middag. Jag tog en McFeast och en choklad milkshake.

Heijsvvei! ◊


Ommöblering.

Hejjj!!

Nu håller jag på att möblera om i mitt rum. De går sådär...  Jag skulle byta plats på  skrivbordet och garderoben. När jag skulle flytta de tuunga skrivbordet hörde jag ett KNNAKK och skruvarna på skrivbordsbenet hade hoppat ur... Jag e såå klantig. Pappa fick hjälpa mej sen. :P




Hoppas mitt rum inte ser ut så här när de är klart ;)


Nu är pappa ute och sågar ner träd. Han har precis sågat ner ett JÄTTE stort träd. Han band fast  järntråd runt trädet och den andra änden av järntråden i ett annat träd. Så att trädet inte krossade grannens tak. Så nu sågar (han använder en motorsåg )han av grenarna från trädet. Den irreterande sågen hörs in hit.

Jag hittade förresten en jätte fiin täckning med en jätte fiin häst på i mitt rum. Det stog I B på den, så det är alltså min moromrs pappa Ivar Berlin som har ritat den. Det stog också att den var gjord 1980!


Hejjdåådåådåådåå!!!

Birka<3

Tjenare!

Jag har precis kommit hem från att ha åkt Birka Paradise. De va super najs! Vi va där med Jessica,Bengt,deras barn Ronja 11år,Hejla 9 år, Anna, Mattias ( Sveriges bästa längdhoppare) och deras barn Beata 13 år och Klara 10 år.
På kvällen sjöng vi kareoke. Jag, Ronja och Bea sjöng "För att du finns" med Sonja Alden, de gick ganska bra. Senare sjöng jag själv Shooting star med Amy Diamond, de gick faktiskt bra! Många kom fram till mej efteråt och sa att jag va jätte bra. Men så bra va jag faktiskt inte.
Mamma var piinsam när hon skulle sjunga, hon dansade jätte mycke o  typ alla skrattade...

De fanns pooler där också och varma lampor så man kan sola sej. Tyvärr hade dom tagit bort ett filter så man  inte kunde bli brun som man kunde förut...  

Om man köpte saker för över 800 kr på Taxfreen där så skulle man få 2 gratis biljetter till en ny resa. Såå nu har vi 4 gratis biljetter!!!♥

Njut över att det fortfarande är påsklov!!

Tjadåå!!






Gäster

Heejsaan!!!♦

Nu sitter jag och min kusse Thea vid datan.
 Vi har gäster här. Det är några som vi träffade i Thailand, Jenny,Jonas deras barn Isak 6 år,Melle (Melvin) 5 år ,deras Cavalier King Charles Spaniel Laban, Jonas bror och hans hund Cherry. Och så är moster,Kjell,Thea o Abbe here. Jag och Thea har vart ute med hundarna räät så många gånger. Det tycker dom är jätte skojj! Laban drar i kopplet jätte mycke medan Cherry lugnt går brevid. Vi såg 2 rådjur när vi gick i skogen, då blev Laban tokig och börja dra som en galning! Mina byxor och strumpor blev helt dygn sura... ÅÅÅ va jag vill ha en hund!


Sköönt  att de är PÅSKLOV iallafall!!!

Nu ska jag gå in på Facebook!

See yaaa!!!



Hos Vera <3

♥Hiii!!!

Nu är jag hos Vera. (www.verisblogg.blogg.se)  Vera har målat mina naglar, dom blev fiina!
 Vi ska fira påsk här och jag ska sova här.=)

Imogon ska jag på en hundutställning, Vera kanke ska få följa med =)

Snart kommer pappa och Edgar. Mamma är redan här.

GLAAD PÖÖSK!!!

Här kommer lite bilder:








RSS 2.0